Vivarium 2015

over het meer, deze site, beurzen, winkels, etc.
Plaats reactie
Vivarium
Berichten: 13
Lid geworden op: 04 jan 2009, 17:44

Vivarium 2015

Bericht door Vivarium » 29 apr 2015, 12:09

Afbeelding


Nog iets minder 7 maanden af te tellen tot Vivarium 2015; onze 7e editie alweer! Dit jaar staat Vivarium uiteraard weer in het teken van het laten zien hoe fraai onze hobby is:

* Zeer veel professionele standhouders, waaronder velen van de grootste aquariumwinkels in Nederland. Nu al is de benedenverdieping bijna volledig uitverkocht!
* Voor het eerst in de historie van Vivarium een zeer groot Zeewaterplein (In samenwerking met Dreamreef). Inclusief de Frag Swap zal dit de grootste zeewaterbeurs van de Benelux tot nu toe gaan worden!
* Meer dan voorgaande jaren standhouders uit de terrariumwereld, waarvan velen de meest prachtige dieren mee brengen.
* Twee dagen lang een volledig programma van Lezingen en Workshops, telkens weer door topexperts op hun eigen gebied.
* Met de Dutch Shrimp Contest en GeK garnalententoonstelling zijn de meest bijzondere garnalensoorten te bewonderen.
* Vele wedstrijden waaraan zowel voorafgaand aan als tijdens Vivarium zelf actief kan worden deelgenomen. Is het niet als deelnemer, dan kan dat wel door het uitbrengen van een publieksstem op een potentiële winnaar.
* Naast alle professionele stands is er zeker ook ruimte voor de particuliere kweker. Vaak nemen juist zij nét dat ene bijzondere dier of plantje mee.
* Verenigingen, forums en Facebookgroepen maken gebruik van onze speciale acties voor een gratis marktkraam en informeren iedereen over de mogelijkheden die zij aan de hobbyist te bieden hebben.
* De vertrouwde locatie te Nieuwegein, inclusief uitstekende en betaalbare catering en GRATIS parkeren, zorgt voor een professionele accommodatie met alle voorzieningen die noodzakelijk zijn voor een succesvol evenement.
* Voor kinderen zijn er uitgebreide activiteiten met o.a. een kinderhoek, speurtocht, unieke kennismaking met reptielen, schminken en nog veel meer! Dit maakt het dagje (of zoals u wilt: weekendje) uit voor het hele gezin compleet.


Al het bovenstaande zorgt er voor dat Vivarium niet zomaar een beurs is. Vivarium is een volwaardig evenement, of zoals we vaak van onze bezoekers horen: een geweldige beleving!

Deze belevenis voor zowel jong als oud barst in het weekend van 21 & 22 November weer los in De Beursfabriek (voorheen Homeboxx) te Nieuwegein.

Tot snel, tot Vivarium!

Plaats reactie