NCD fotowedstrijd 2017

over het meer, deze site, beurzen, winkels, etc.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
johan verheesen
Berichten: 58
Lid geworden op: 06 aug 2013, 00:19

NCD fotowedstrijd 2017

Bericht door johan verheesen » 16 dec 2016, 19:19

Fotowedstrijd Nationale CichlidenDag 2017

Na het succes van de opgelopen editie wordt ook voor de Nationale CichlidenDag van 2017 weer een fotowedstrijd georganiseerd. Hiervoor wordt wederom de samenwerking gezocht met onze bevriende fora en zal in de nieuwsbrief van de NVC en het periodiek Cichlidae (42-6 & 43-1) een oproep staan om mee te doen aan deze wedstrijd.

De fotowedstrijd is, zoals gebruikelijk, opgedeeld in twee categorieën; Algemeen en Gedrag. Elke deelnemer heeft de mogelijkheid voor iedere categorie maximaal twee foto’s in te sturen, en kan dus in totaal met vier foto’s aan de wedstrijd deelnemen. Alle inzendingen worden afgedrukt en tijdens de NCD getoond op 30x20 cm formaat. De fotografen mogen hun inzending(en) na afloop van deze dag mee naar huis nemen. Een deskundige jury beoordeelt de foto's tijdens de NCD 2017 en de twee winnaars (van elke categorie één) ontvangen als prijs een jaar gratis lidmaatschap op de NVC en een afdruk van hun winnende foto op canvas.

Deelname aan deze wedstrijd is voor zowel leden als niet-leden van de NVC mogelijk. Iedere cichlidenliefhebber is meer dan welkom om mee te doen. Stuur je foto('s) in een resolutie van minimaal 1800*1200 pixels onder vermelding van je naam, adres en woonplaats naar fotowedstrijd@nvcweb.nl om deel te nemen. Vergeet daarbij niet de wetenschappelijke naam van de afgebeelde vis te vermelden, aan te geven welke foto in welke categorie dient deel te nemen en het reglement op NVCweb door te nemen voor nadere informatie.

Daarnaast wordt iedere ingezonden foto geplaatst in één van de twee fotoalbums op NVCweb.nl, waarop dus alle foto's verzameld worden en vrij inzichtelijk zijn. Deelnemen aan deze wedstrijd kan met onmiddellijke ingang en blijft mogelijk tot en met 20 februari 2017. Veel succes!

Plaats reactie