NVC oktober-bijeenkomst in teken van manen en discussen

nieuws, beurzen, het blad Cichlidae en de Nationale CichlidenDag
Plaats reactie
Gebruikersavatar
johan verheesen
Berichten: 63
Lid geworden op: 06 aug 2013, 00:19

NVC oktober-bijeenkomst in teken van manen en discussen

Bericht door johan verheesen » 10 sep 2018, 20:58

Afbeelding

Tijdens deze bijeenkomst welke plaatsvindt in het ons vertrouwde Dorpshuis te Odijk, zal er aandacht zijn voor Pterophyllum (maanvissen) en Symphysodon (discusvissen). Voor deze gelegenheid zijn drie sprekers uitgenodigd die ieder op hun gebied een lezing verzorgen.


Jos Hut, voorzitter van de NBAT, en een zeer gewaardeerd specialist van Pterophyllum-soorten, zal het hebben over het verzorgen en kweken van maanvissen

John Maas, voorzitter van de Discus Club Holland, tevens ervaren discuskweker, zal het hebben over wat je wel, of zeker niet moet doen bij het het aanschaffen, verzorgen en kweken van discusvissen.

Johan Egberts, een zeer gewaardeerd NVC-lid die meerdere reizen heeft gemaakt naar Zuid-Amerika en daar prachtig over kan vertellen, zal enkele cichliden, maar vooral de overige (bij)vissen laten zien in hun natuurlijke habitat.

Onze adverteerder JMB/RockZolid zal tijdens de bijeenkomst aanwezig zijn om u te informeren over verlichting en achterwanden, toegespitst op discussen, maanvissen en Amazone.

Ook de Discus Club Holland is aanwezig met een stand om u vragen mbt het succesvol houden en kweken van discussen te beantwoorden.

De bijeenkomst vangt aan om 11:00h.
Ook niet-leden zijn van harte welkom om de lezingen bij te wonen. Van hen wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50 per lezing. Bij 3 lezingen wordt € 5,00 gerekend. Mocht men tijdens de bijeenkomst besluiten om lid te worden en een inschrijfformulier invullen, dan zijn de lezingen uiteraard alsnog gratis.

Meer informatie over de lokatie en openbaar vervoer kunt u op NVCweb vinden via deze link.

Natuurlijk is er tijdens deze bijeenkomst ook gelegenheid om o.a. oude of nieuwe opbergmappen, dan wel oude jaargangen Cichlidae aan te schaffen.

Plaats reactie