NVC fotowedstrijd NCD 2019

nieuws, beurzen, het blad Cichlidae en de Nationale CichlidenDag
Plaats reactie
Gebruikersavatar
johan verheesen
Berichten: 63
Lid geworden op: 06 aug 2013, 00:19

NVC fotowedstrijd NCD 2019

Bericht door johan verheesen » 31 dec 2018, 10:07

Het is weer tijd om de fotocamera ter hand te nemen en je mooiste Cichlidenfoto's te maken. De NVC zal ook dit jaar weer de Nationale CichlidenDag fotowedstrijd uitschrijven. Vanaf 5 januari is het weer mogelijk uw foto's in te sturen.

Deelname aan de NCD fotowedstrijd 2019 staat open voor NVC-leden én voor niet-leden. De fotowedstrijd is opgedeeld in twee categorieën. Iedere deelnemer mag aan beide categorieën deelnemen en voor elke categorie mag een deelnemer maximaal twee foto’s insturen. Het is dus voor één deelnemer mogelijk, in totaal, vier verschillende foto’s in te zenden voor de NCD fotowedstrijd.

De eerste categorie is Algemeen. In deze categorie is het de bedoeling de schoonheid van minimaal één cichlide zo goed en mooi als mogelijk op een foto te laten uitkomen.

De tweede categorie is Gedrag. In deze categorie is het de bedoeling (soorttypisch) gedrag van minimaal één cichlide zo goed en mooi als mogelijk op een foto te laten uitkomen.

Voor beide categorieën geldt dat de winnaar een jaar gratis NVC-lidmaatschap krijgt met het blad Cichlidae en een mooie vergroting van de winnende foto.

De winnaars zullen bekend gemaakt worden tijdens de Nationale CichlidenDag 2019 welke plaatsvindt op 14 april in het Dorpshuis, te Odijk.

De foto's kunnen verstuurd worden naar fotowedstrijd@nvcweb.nl

Het gehele reglement is terug te vinden op nvcweb.nl
https://www.nvcweb.nl/artikelen/fotowed ... n-deelname

Gebruikersavatar
johan verheesen
Berichten: 63
Lid geworden op: 06 aug 2013, 00:19

Re: NVC fotowedstrijd NCD 2019

Bericht door johan verheesen » 16 mar 2019, 22:40

17 maart is de laatste mogelijkheid om je foto's voor de fotowedstrijd aan te leveren

Plaats reactie